Iværksætter

 

Iværksætterrådgivning

Er du iværksætter og mangler rådgivning til at komme videre med forretningen?

Med mere end 25 års erfaring og hjælp til opstart af mere end 1000 iværksættervirksomheder indenfor alle brancher, kan vi hjælpe dig med at vurdere forretningspotentialet for din idé, og være behjælpelig med at udvikle din forretnings- og handleplan.

 

Vi hjælper til med at udvikle dine budgetter og forretningsmodeller, så de er klar til bank, revisor eller investor.

 

Vi tilbyder endvidere forskellige klippekortsordninger, så de passer til din virksomheds situation.

 

Har du for eksempel fået bevilget NIN - Startup klippekort, dobler vi dine timer op til samme pris. (se mere om NIN - Startup programmet her)

 

Har du mulighed for at deltage i VIP Vækstiværksætter programmet (se her), kan vi også tilbyde dig fordelagtige muligheder her.

 

Det er sådan vi arbejder:

 

Vejen kan være lang, trang og fuld af blindgyder, mange forhindringer og spændende nye tilbud der forstyrrer dine planer og mål for din nye virksomhed.

 

Derfor giver det altid mening at bruge andre i dit netværk som sparringspartner, men ligesom indenfor sportens verden vil det altid være en fordel at få koblet sin egen ”personlige træner” på udviklingsforløbet, hvor jeg kan give dig den inspiration og motivation, du har brug for.

 

Din personlige virksomhedstræner

 

Med en personlig virksomheds træner på sidelinjen har du en allieret, som støtter og skubber dig lige præcis der, hvor du har brug for det.

Som din personlige træner sørger jeg for at trykke på præcis de knapper, som har betydning for, at du når dine mål med virksomheden

 

Med en uvildig, personlig træner får du et fortroligt rum, hvor alt kan komme på bordet.

Sammen arbejder vi med de emner, udfordringer og tvivlsspørgsmål, som du står med.

 

Du vil opleve det som et åndehul i en hektisk hverdag. Et frirum til refleksion som fornyer dit fokus på det væsentlige.

Formålet er, at skabe indsigt og nye handlemuligheder i situationer hvor du let kan føle dig låst fast.

 

Effektiv sparring helt nede i maskinrummet.

Med Foxgarden ved din side i maskinrummet – sættes der fokus på det, der skaber resultater, værdi og fremdrift for dig og din forretning.

 

Du kan derfor forvente professionel sparring i øjenhøjde – direkte og uden omsvøb, alt sammen i din virksomheds bedste interesse.

 

Ring gerne for et uforpligtende møde - 7242 1000

 

Libera nos, magis quam expectatur